[Z]Group | [Z-TR] Oyuncu Topluluğu

Tam Versiyon: Topluluk yöneticilerinin dikkatine.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(17-12-2023, Saat: 02:22)[Z]CrawLinq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Jazz[ΛC]  @El_Corona[RED] topluluk rankları oluşturuldu dağıttım arkadaşlar

teşekkür ederim sağolasın. çok güzel olmuş eline sağlık @[Z]CrawLinq
(17-12-2023, Saat: 02:22)[Z]CrawLinq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Jazz[ΛC]  @El_Corona[RED] topluluk rankları oluşturuldu dağıttım arkadaşlar

Gunit bölümü düzenlendi. Permler hazırlandı. @[G.Unit]NoN_ @[G.Unit]RedRock buradan ekibi iletirsiniz, düzenlenmesi gereken bir kısım varsa onuda yazarsınız hallederiz
Abi abi benim rankı alın benim yönettiğim bi klan yok tşklr
(18-12-2023, Saat: 20:58)xT_9000 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abi abi benim rankı alın benim yönettiğim bi klan yok tşklr

Aldım 👍
Bizim başvuru kısmının yanına " Başvuru [Açık] " şeklinde yazabilirmisiniz. @[Z]CrawLinq
(18-12-2023, Saat: 21:56)Jazz[ΛC] Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bizim başvuru kısmının yanına " Başvuru [Açık] " şeklinde yazabilirmisiniz. @[Z]CrawLinq

Düzenleme yapıldı.
@staple[RED]
@BozKurT..[GsR] RED rank ekleyebilir miyiz
@[Z]CrawLinq Klana başvuru yapan kişilerin konusunu düzenleyemiyorum.
@Green bu kankime de rank verilecek
Selam @El_Corona[RED] @Jazz[ΛC] akşam halledicem ilettiğiniz konularıtamamlayınca haber veririm
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6