17-12-2023, Saat: 10:17
17-12-2023, Saat: 12:14
(17-12-2023, Saat: 01:34)PaPerOX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle Herkese Merhaba.
Umarım Benim Olmadığım Süre Zarfında Herkes En Az Bir Kere Ak Parti'ye Oy Vermiştir. Sucuderyanın Ne Yazdığını Okumadım Çünkü Muhtemelen Gene @PooPer.TR'den Fikir Çalmıştır. Teşekkürler
Oğlum cümledeki tüm kelimelerin baş harfini büyük yazan bir sen bir onurbey kaldı yeter la artık
17-12-2023, Saat: 12:21
@Toreador hazır yeri gelmişken önceden merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum. Bi ara TR sunucularının çoğu (kaf kef hariç) v3 modunu peynir ekmek gibi kullanıyordu (hatta benim bile arşivimde durur). Bu v3 modu çalınmış mıydı yoksa sahti'nin işi miydi?
/laftilaft hala ezberimde durur

17-12-2023, Saat: 12:26
17-12-2023, Saat: 12:31
(17-12-2023, Saat: 12:26)Gamerzone[AC] Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ](17-12-2023, Saat: 01:34)PaPerOX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle Herkese Merhaba.
Umarım Benim Olmadığım Süre Zarfında Herkes En Az Bir Kere Ak Parti'ye Oy Vermiştir. Sucuderyanın Ne Yazdığını Okumadım Çünkü Muhtemelen Gene @PooPer.TR'den Fikir Çalmıştır. Teşekkürler
iPhone’u sattın mı ?
14ü satıp 15

17-12-2023, Saat: 12:32
(17-12-2023, Saat: 12:21)double[ΛC] Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Toreador hazır yeri gelmişken önceden merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum. Bi ara TR sunucularının çoğu (kaf kef hariç) v3 modunu peynir ekmek gibi kullanıyordu (hatta benim bile arşivimde durur). Bu v3 modu çalınmış mıydı yoksa sahti'nin işi miydi?
parayı yiyip tükettiği için yana yana ucuza sunucu ararken Türk birini bulmuştu bu, bulduğu kişi hem Türk hem de samp bilen bizi Z'yi bilen biriydi, hayır dedim Türkler olmaz dedim gözü bizim üzerimizde herkesin dedim, bu eleman samp biliyor daha da sakat dedim, ya bi deneyelim dedi, bu gitmiş modu atmış sunucuya ne var ne yoksa, bu Türk eleman da ellerini ovuşturuyor tabi düştünüz kucağıma diye, bağlanıp sunucudan bütün klasörü indirmiş çaktırmadan
ondan sonra herkesin eline geçti tabi
sorarlarsa burayı ayakta tutan Sahtiyan

ona rağmen burayı ayakta tuttuk amk
bir gün geliyordu database sattım diyordu para lazım diye, ki database satmak götünü satmak gibi bir şey yani, bütün mahremin özelin önemli verin orada
17-12-2023, Saat: 12:49
(17-12-2023, Saat: 12:32)Toreador Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ](17-12-2023, Saat: 12:21)double[ΛC] Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Toreador hazır yeri gelmişken önceden merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum. Bi ara TR sunucularının çoğu (kaf kef hariç) v3 modunu peynir ekmek gibi kullanıyordu (hatta benim bile arşivimde durur). Bu v3 modu çalınmış mıydı yoksa sahti'nin işi miydi?
parayı yiyip tükettiği için yana yana ucuza sunucu ararken Türk birini bulmuştu bu, bulduğu kişi hem Türk hem de samp bilen bizi Z'yi bilen biriydi, hayır dedim Türkler olmaz dedim gözü bizim üzerimizde herkesin dedim, bu eleman samp biliyor daha da sakat dedim, ya bi deneyelim dedi, bu gitmiş modu atmış sunucuya ne var ne yoksa, bu Türk eleman da ellerini ovuşturuyor tabi düştünüz kucağıma diye, bağlanıp sunucudan bütün klasörü indirmiş çaktırmadan
ondan sonra herkesin eline geçti tabi
sorarlarsa burayı ayakta tutan Sahtiyan![]()
ona rağmen burayı ayakta tuttuk amk
bir gün geliyordu database sattım diyordu para lazım diye, ki database satmak götünü satmak gibi bir şey yani, bütün mahremin özelin önemli verin orada
sonra sucu gelip sahtinin ahını aldınız falan diyor sahtiyi hayatında görmemiştir
17-12-2023, Saat: 12:54
17-12-2023, Saat: 14:02
(17-12-2023, Saat: 13:49)EfsaneTurk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ](17-12-2023, Saat: 12:49)ruthless[ΛC] Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sonra sucu gelip sahtinin ahını aldınız falan diyor sahtiyi hayatında görmemiştir
Şakasız harika bir yorum.
Dün mesai bitiminde akşam eve dönüşte bir kumpir alayım arkaya yaslanıp sayfalarca olan şu yorumları bir okuyayım, etliye sütlüye ve en önemlisi entrikaya bulaşmayayım demiştim. Öyle de olmuştu.
Akşam ikinci bir kumpiri alıp birkaç kelam edeyim ben de.
Sadece afiyet olsun 😁
17-12-2023, Saat: 14:45
Satılık 2019 Egea var Easy Plus paket 128.000km hatasız boyasız ilgilenen dm.