User

Anket Başlığı: GTA 5 mi GTA 4 mü
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
GTA 5
61.54%
8 61.54%
GTA 4
38.46%
5 38.46%
Katılımcı sayısı: 13 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GTA 5 vs GTA 4
Sizce hangi oyun daha iyi ? benim oyum gta 4 e
GTA 4 + YÖNLERİ
  • Fizikleri
  • Oynanışı
  • Hikayesi
GTA 5 + YÖNLERİ
  • Haritası
  • Grafikleri
  • Yapılacak etkinlikleri
  • Onlinesi
bence oyunu oyun yapan fizikleridir. bir oyunun grafikleri ne kadar güzel olursa olsun fizikleri iyi değilse o oyun çocuk oyunudur. ben eskiden gta 4 oynarken hummeri alıp arabaların üstünden geçip eğlenirdim polislere m4a1 le taktaktak sıkıp adamlar topallardı yere düşerdi gta 5 i ilk aldığımda (2014) beni çok üzen araba ve silah fizikleriydi. her konuda gta 4 ün fizikleri daha güzel. mesela arabadan atlayın gta 5 de adam sürtünür aghh der gta 4 de atla adam savrulur seker zıplar uçar yani bi harekter olur. aynı şekilde gta 5 de silahı arabadaki sivillere doğrult adam üstünden geçer gta 5 de yap adam arabadan iner ellerini falan kaldırır bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama bence gta 4 daha güzel bir haritada işlenseydi gta 5 bu kadar sevilmezdi

EDİT: 

ŞU VİDEOYU İZLEYİN ÖLE KARAR VERİN BENCE
Bul
oyundan anlamayan görmemiş fakir tayfa direk gta 5 diye atlar ama bilmez ki gta 4 ün multiplayer'ı gta 5 inkine bin basar gereksiz şeyler yok direk net oyun tamam eyvallah gta 5 grafikleri harika ama gta 4 fiziği bin basar şimdi altta yorum gelirse diye söylüyorum gta 5 online'ıyla alakalı:ulan ben zaten gavat gibi singleplayerı oynamışım bitirmişim yapmışım görevimi bi de işim gücüm yok gelip salak salak paramı kasıcam? bi race atalım diyoruz 40 saate giriyor bi oyuna bekle bekle bekle bekle insanın canı çıkmak istiyor zaten.gta 4 te animasyon diye birşey yoktu neredeyse gta 5'te animasyona döndürdüler resmen yaptıkları şeyleri ezdiler gta 5 çeşitlilik açısından tabii ki daha iyi fakat gta 4 ün yapmak istediği şey salak aptal boş şeylerle uğraştırmak değil direk oyunun temel amacına yönlendirmek.benim oyum da gta 4'e.
Bul
iki oyun da güzel; neyi tartışıyoruz
Bul
gta 5 kendi döneminin gta 4'de kendi döneminin en iyi oyunuydu. Ama benim oyum gta 4'e. gta 5'den daha fazla oynamışlığım var online'i olsun singleplayer hikayesi olsun herşeyiyle daha iyi bana göre.
Bul
Gta 4 dü Pek Beğenmedim ama az oynadım fazla oynamadım Ama Bana Kalırsa Gta 5 daha zevkli geldi Performansı herşeyi cok Güzel O yüzden GTA 5 daha güzel Smile
Bul
GTA 4' den nefret ederim ama Fizikleri efsane. GTA 5' de Eh işte. 2 side aynı benim için.
Eski Nick - CaPTaiN
Bul
Gta IV'te çok fazla sorun yaşadım,
Gta V ise açıkçası beni fazla sarmadı sanırım oyumu Gta sa tarafında kullanacağım.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi