04-06-2017, Saat: 06:58
Selamün aleyküm kardeşlerim. Selamün aleyküm abilerim. Ben Alperen. Namı diğer Alperen007. Yaşım 18. Z Group'a yaklaşık 2 sene ara verdikten sonra, tekrardan başlama kararı aldım. Daha önce de burada oynuyordum. Belki de hatırlayanlar olur. Eskiden The klanındaydım. Artık, elimden geldiğince, düzenli olarak, günlük 1-2 saat kadar buralarda ve serverda olmayı planlıyorum. Tek bir hedefim var, o da 2018 KPSS'ndan güzel bir puan alıp memur olmak. Bunun için de, bunu başarmanın tek şartı olan şeyi yapıyorum, yani hergün düzenli bir şekilde ders çalışıyorum. Z Group, samp hayatım boyunca benim gözümde hep efsane olmuştur ve de samp hayatına ilk adımımı atma sebebimdir. Peki nasıl başladı bu? Dün gibi aklımdadır. Yaklaşık 8-9 sene önce, bir internet kafede, arkadaşımın tavsiyesiyle samp'a ilk adımımı Z Group ile attım. Tabi o zamanlar dostluk bir başkaydı, kimse kimsenin kuyusunu kazma düşkünü değildi, dostluklar hakikiydi. Öyle bir dostluklar edindim ki, gerçek hayattan iğrenmeme sebep oldu. Çocukluğun verdiği bir saflıktan ötürü yeri geldi kandırıldım, yeri geldi azar işittim. Uzun lafın kısası, ben hayata Z Group ile adım attım. Şuan buralar ve server eskisinden eser kalmamış bir şekilde çöl misali ama, bizim desteklerimizle ve zamanla inşallah düzelecektir buna inanıyorum. Hep birlikte, el ele, sırt sırta olalım, Z Group'u eski günlerine geri döndürmek için elimizden geldiğince destekçi olalım. Tekrardan aranızda olmanın sevincini yaşıyorum. Nice güzel günlere, nice BİZ'li günlere, nice Z'li günlere olsun inşallah...