Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selamun Aleyküm
Burada eski olanlar var mıdır bilmem de varsa belki beni tanırlar.

Ben Kajmeran

O yazı ne zaman yazıldı kim tarafından yazıldı bilmiyorum da Çağrı'nın facebook sayfasında görmüş olduğum bir fotoğraftan dolayı geldim.

Gürkan ' evet buraya kadarmış hakkınızı helal edin. ' diye bir konu açmış.

Pek hakkım var olduğu söylenmez ama hakkım helal olsun.
Samp da ilk dört yılımı burada geçirdim.Kavgalar, tartışmalar, edilen küfürler özellik ile yapılan arkadaş ve çevreyi hiç bir zaman unutmayacağım.

Şuan arada sırada hala başka Türk server'ında Samp oynuyorum.Orada da ortam yaptım, sağ olsunlar oraya da kabul ettiler hala oynamak isteyenler var ise oraya gelebilirler herhangi bir sorun olmuyor tabi hala burada burayı takip eden var ise oyuncu çalmak veya çekmek için demiyorum Samp'tan mahrum kalmayın diye belirtiyorum.

Her ne ise dediğim gibi burada var olan anıları unutmam.Her şey için de teşekkürler...
Bul
A.s yalnız o fotoğraf gerçek değil
Bul
A.s reiz
Bul
Aleykum selam reis
Bul
Aleyküm SElam.2 sene sonra bu foruma uğradım ve şok oldum buranın bu halde olmasına.Demek ki gerçekten buraya kadarmış
Bul
Nerede ne zaman açmışım? O görseli de bi ataydın ben de görseydim Smile

Buraya kadar dediğim bir şey yok. Z hala devam etmekte. SA:Mp ve diğer sunucuları açık.

Bu arada hoşgeldin.
kajmeran aduketci :Smile seni  kim unutur..  burda nicklerin yeni ve değişik olduna  bakma  kaj hepsi eski z ekibi bakma  kimisi yüzü yok nick arkasına  gizleniyor   kimisi değişiklik olsun istiyor. seni tekrar gördüğüme  sevindim  ve sende  hep ugra buraya servere

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Selamun Aleyküm ChameleoN 6 4,033 30-05-2018, Saat: 15:57
Son Yorum: CitadeL
  Selamun Aleyküm GodFatherq 8 4,544 23-01-2018, Saat: 21:52
Son Yorum: GodFatherq
  selamun aleykum chicoguapo 9 5,211 10-07-2017, Saat: 05:06
Son Yorum: bRaiN
Heart SELAMIN ALEYKÜM HAYIRDIR BEN GELDİM Kamufle[cN] 16 9,011 07-06-2017, Saat: 18:53
Son Yorum: Kamufle[cN]
  Selamün aleyküm Alperen007 11 7,094 06-06-2017, Saat: 18:48
Son Yorum: [G.Unit]Toretto

Hızlı Menü: